ČFTA

EN 

PODMÍNKY UŽITÍ A ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tyto zásady ochrany osobních údajů stanoví, jakým způsobem používáme a chráníme Vaše osobní údaje, které jsou nám předávány v souvislosti s používáním některé z našich webových stránek  www.filmovaakademie.cz, www.cfta.cz, www.ceskylev.cz   (dále jen „Webová stránka”).

Kdo je správcem Vašich osobních údajů?

Česká filmová a televizní akademie, z.s., se sídlem Praha 2 - Nové Město, Karlovo náměstí 285/19, PSČ 120 00, IČO: 01998544, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn. L 26047  (dále jako „ČFTA“ nebo „Správce“), je ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon“) a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679) (dále jen „Nařízení“), správcem Vašich osobních údajů, tj. shromažďuje, uchovává a využívá (i jinak zpracovává) Vaše osobní údaje pro výkon své činnosti – jednotlivé účely, pro které jsou osobní údaje zpracovávány, jsou blíže vymezeny v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.

Při zpracování osobních údajů proto postupujeme tak, abychom:

ČFTA se zavazuje zajistit bezpečí Vašich osobních údajů. Veškeré Vaše osobní údaje mohou být použity pouze v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

Co shromažďujeme?

ČFTA  shromažďuje a zpracovává tyto osobní údaje návštěvníků Webové stránky

Jak Vaše osobní údaje získáváme?

Obecně platí, že shromažďujeme a získáváme osobní údaje přímo od subjektů údajů,  a  to v důsledku nákupu zboží/služeb prostřednictvím Webové stránky a komunikace s námi.

Technická data mohou být získávána návštěvou Webové stránky.
 

K jakému účelu osobní údaje zpracováváme?

Veškeré osobní údaje zpracováváme na základě:

Tyto naše oprávněné zájmy jsou dány zejména zájmem na:

Na základě uvedeného oprávněného zájmu zpracováváme Vaše osobní údaje pouze za předpokladu, že Vaše zájmy a základní práva a svobody nepřevažují náš oprávněný zájem. POKUD SE ZPRACOVÁNÍM NESOUHLASÍTE, MÁTE PRÁVO VZNÉST NÁMITKU A MY PROVEDEME ODPOVÍDAJÍCÍ POSOUZENÍ A PŘÍPADNĚ OSOBNÍ ÚDAJE PŘESTANEME ZPRACOVÁVAT.

Možnost a zákonnost výše uvedených zpracování vyplývá přímo z platných právních předpisů a Váš souhlas k tomuto zpracování není potřeba.

Osobní údaje jsou uchovávány po dobu nezbytnou k realizaci výše uvedených účelů anebo po dobu nezbytnou k zajištění našeho souladu se splněním příslušné právní povinnosti či zajištění ochrany našich práv.

Bezpečnost

Zavazujeme se zajistit bezpečnost vašich osobních údajů. Abychom zabránili neoprávněnému přístupu k nim nebo jejich neoprávněnému zveřejnění, zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy pro ochranu a zabezpečení informací, které shromažďujeme. Berete na vědomí, že vaše osobní údaje, které nám poskytnete, budou spravovány systematicky automatickým způsobem za použití automatických a veškerých dalších nástrojů informačního systému.

Poskytování Vašich osobních údajů

Osobní údaje zpracovávané v souvislosti se zajištěním činnosti ČFTA a pořádáním akcí ČFTA, jsou k dispozici příslušným pracovníkům a osobám ČFTA.

Vaše osobní údaje zásadně nepředáváme mimo ČFTA s výjimkou případů, kdy:

Přístup osob a zpracování Vašich osobních údajů třetí stranou jsou prováděny za podmínek stanovených právními předpisy.

Upozorňujeme, že na Webové stránce mohou být umístěny prvky umožňující sbírání osobních údajů či sledování chování uživatelů Webové stránky ze strany třetích osob. Třetími osobami, které takto mohou získat přístup k Vašim osobním údajům, tak mohou být osoby provádějící analýzu návštěvnosti naší Webové stránky či internetu nebo poskytovatelé platebních brán.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše Webová stránka může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, včetně odkazů na záložky sociálních sítí. Pokud však takový odkaz použijete a naši Webovou stránku opustíte, měli byste si uvědomit, že nad těmito jinými webovými stránkami nemáme žádnou kontrolu. Nemůžeme proto zodpovídat za ochranu a soukromí jakýchkoli informací, které poskytnete při navštívení takových stránek, a na takové stránky se nevztahují tyto zásady ochrany osobních údajů. Veškerý obsah Webové stránky je poskytován bez záruky a ČFTA nenese žádnou zodpovědnost za škody způsobené užíváním Webové stránky, chybami, výpadky nebo některou z odkazovaných stránek.

Práva subjektů údajů

V souvislosti se zpracováním osobních údajů Vám náleží níže specifikovaná práva, která můžete dle Vašeho uvážení využít:

Pokud se domníváte nebo zjistíte, že ČFTA nebo námi pověřené třetí osoby provádí zpracování Vašich osobních údajů, které je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu s příslušnými právními předpisy, zejména jsou-li Vaše osobní údaje nepřesné, neúplné či dochází-li k jejich zpracování pro daný účel bez odpovídajícího právního důvodu, můžete požadovat abychom:

Máte právo podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, PSČ 170 00, Praha 7, www.uoou.cz.

V souvislosti s výkonem Vašich práv a v případě jakýchkoli otázek či informací ohledně nakládání s osobními údaji v rámci ČFTA, prosím, kontaktujte správce e-mailem na zuzana@cfta.cz nebo písemně na: Zuzana Pokorná, ČFTA, Karlovo nám. 19, Praha 2.

Tyto zásady jsou platné ochrany osobních údajů od 25.05.2018.